Oldenzaal

Leden en verwendag 2022, Gardenista

Afdeling:

Oldenzaal

Datum:

28-05-2022


Kosten:

€ 35,00

Kosten lid:

€ 17,50

Locatie:

verzamelplaats: vanaf Carpoolplaats tegenover Mac Donalds, Enschedese straat, Oldenzaal

Leden-en Verwendag 2022

Ook dit jaar willen we onze trouwe leden en vrijwilligers weer verwennen met een leuk dagje uit.  In voorgaande jaren waren dit gezellige verwen-uitjes voor u als trouw lid en/of vrijwilliger van onze Groei & Bloei-afdeling Oldenzaal e.o. Soms met eigen auto en ook weleens met een touringcar. 

Dit jaar gaan we weer eens met een touringcar op pad en wel naar de historische buitenplaats Den Alerdinck in Laag Zuthem ( bij Zwolle ) Daar wordt voor de tweede keer het Groei & Bloei-groenfestival Gardenista gehouden. (Twee jaar geleden waren we er ook bij, toen nog in Ophemert) Het thema voor het festival is dit jaar: Leef in het groen. Naast verschillende kwekers en tuinexperts zijn er demonstraties, lezingen, workshops en entertainment in een prachtige natuurlijke omgeving. Voor het natje en droogje wordt gezorgd. Deze dag is alléén voor leden en partners, er kunnen maximaal 50 personen mee. Geef u dus op tijd op! Graag tot dan.

Datum: zaterdag 28 mei 2022

Vertrek: 09.00 uur vanaf Carpoolplaats tegenover Mac Donalds, Enschedesestraat, Oldenzaal

Kosten: €17,50 per persoon, dit is inclusief vervoer, entree, kleine lunch, koffie/thee met lekkers 

Einde: om 18.00 uur zijn we weer terug in Oldenzaal

Deelname en opgave: u dient zich vooraf op te geven, opgave kan tot uiterlijk 1 mei bij Gerard Eppink: eppinkgerard(at)gmail.com of op 06.20480530