Oldenzaal: Ledenverwendag

Twickelerlaan 13
7495VG Ambt Delden

Leden-en Verwenmiddag 25 september 2021

Gezien onze busexcursie naar Gardenista op zaterdag 25 september vanwege Corona niet doorgaat en we elkaar zo weinig zien en onze leden deze datum al vrij gehouden hadden, willen we toch nog op deze zaterdag een Leden-en Verwenmiddag organiseren. Gewoon om onze trouwe leden en vrijwilligers te verwennen met een leuk uitje, ivm Corona nog wel met eigen auto!
Voorgaande jaren deden we dat al eens met een GPS-speurtocht in Oldenzaal; een boottocht met picknick in Nordhorn; een heilzame middag in Paardenmelkerij Sand in Albergen; workshops in De Abdij te Oldenzaal; met de bus naar Piet Oudolf en Rosenhaege in de Achterhoek; een Bomen- en Planten puzzel-sterrit naar Bad Bentheim; met de bus naar Plantarium en Esveld in Boskoop;een Twentse Essen autopuzzeltocht met rondleiding in de kruidentuin Vasse met ‘n picknick in Agelo; met de bus naar het Maximilianpark in Hamm; en vorig jaar naar Naturagart in Ibbenbüren met als afsluiting een kloostermaaltijd. Allemaal gezellige verwen-uitjes voor u als trouw lid en/of vrijwilliger van onze Groei & Bloei-afdeling Oldenzaal e.o.

Dit jaar gaan we weer met eigen auto op pad. Makkelijke schoenen zijn aan te bevelen. Voor het natje en droogje op deze middag wordt uiteraard ook gezorgd. We bezoeken een historisch landgoed en krijgen een rondleiding van een gids: het thema is “Oogst”. Na afloop is er ook nog de mogelijkheid om vaste planten te kopen!
Kortom, een echte Groei & Bloei-middag dus. Laat u maar weer verrassen. Er kunnen maximaal 25 leden mee! Dus geef u zsm op!

Datum: zaterdag 25 september 2021
(Let op: Vanuit Oldenzaal is het een klein half uur rijden)
Aanvang: om 13.00 uur samenkomst op het
verzamelpunt:  P-plaats Kwekerij De Border Twickelerlaan 13, 7495 VG, Ambt Delden.
( U kunt door de slagboom rijden en uw auto parkeren!)
Kosten van deze middag: GRATIS (een vrije gift is welkom).
Einde: om 17.30 uur kunt u weer terug in Oldenzaal zijn!
Deelname en opgave alléén voor leden: u dient zich vooraf op te geven. Opgave kan tot uiterlijk 20 september bij Gerard Eppink op tel.nr. 06.20480530 of mailadres:
eppinkgerard(at)gmail.com