Oldenzaal

Oldenzaal: tuinenreis Ammerland 7 t/m 9 oktober

Afdeling:

Oldenzaal

Datum:

07-10-2022 t/m 09-10-2022


Kosten:

€ In overleg

Kosten lid:

€ 230

Locatie:


Op veler verzoek organiseert Gerard Eppink weer een tuinenreis: van vrijdag 7 t/m zondag 9 oktober staat er een driedaagse herfsttinten tuinenreis op onze Groei & Bloei-agenda naar het Ammerland in het noordwesten van Nedersaksen in Duitsland. We gaan met eigen auto carpoolen en vertrekken op vrijdag om 09.00 uur vanuit Twente en op zondag zijn we rond 19.00 uur weer terug.

Op het driedaagse reisprogramma staan tuinbezoeken aan o.a. Schloss Clemenswerth in Sögel; Gartenpark Wiesmoor; Landhausgarten Knospe in Aurich; Park der Gärten, Kurpark en Heimatmuseum (stadswandeling) in Bad Zwischenahn; Museumsdorf Cloppenburg.
We verblijven twee nachten in 4-sterren Hotel Ammerländer Hof in Westerstede.
Voor in totaal € 230,- per persoon kun je deelnemen, bij de totaalprijs inbegrepen zitten: 2 x overnachting op basis van HalfPension (‘s morgens ontbijtbuffet en ‘s avonds 3-gangendiner); 3 x lunch; 3 x Kaffee & Kuchen; alle entree’s en rondleidingen; een 3-gangen afscheidsdiner op zondag.
(Éénpersoonskamer toeslag € 25,-)
De totale benzinekosten zijn € 20,- per persoon, apart te betalen aan de chauffeur.
Niet inbegrepen zijn de consumpties bij de maaltijden en u dient zelf nog even een reisverzekering af te sluiten.
Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen, er zijn nog enkele plaatsen vrij. Uiterlijke opgave is 15 augustus 2022 bij Gerard Eppink: eppinkgerard(at)gmail.com of op 06.20480530
Na opgave krijg je een uitgebreid reisprogramma.

Met bloeiende groet,

Gerard Eppink