Lezing Romke van de Kaa

Op dinsdag 20 november aanstaande heeft Groei & Bloei afdeling Oldenzaal e.o. de bekende tuinboekenschrijver en tuinexpert Romke van de Kaa uit Dieren uitgenodigd om een boeiende presentatie te geven bij Rouwhorst in Oldenzaal. Al een aantal jaren stond hij op het verlanglijstje om Groei & Bloei eens te komen bezoeken. Hij schrijft wekelijks een column in de TC-Tubantia over zijn tuinervaringen bij het hedendaagse tuinieren maar heeft ook meerdere tuinboeken op zijn naam staan.

Over al die ervaringen, zowel mislukkingen als successen, planten en bomen, stenen tuinen en verwildering etc. komt hij boeiend vertellen met natuurlijk zijn eigen tuinhumor erbij. Nu hebt u de kans om hem eens in het echt en van dichtbij te beleven.

Wilt u verzekerd zijn van een zitplaats dan kunt u nu alvast een stoel reserveren. Dit kan tot uiterlijk 14 november per mail op eppinkgerard(at)gmail.com of via de website van Groei & Bloei Oldenzaal www.oldenzaal.groei.nl

Locatie:  Partycentrum Rouwhorst,

Ootmarsumsestraat 9, 7572 AA Oldenzaal.

Aanvang: 20.00 uur; De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Entreekosten: voor Groei & Bloei leden gratis; voor niet-leden € 5,- p.p.

Dit is inclusief een kop koffie/thee bij aanvang en een consumptie in de pauze.