Activiteiten & Actueel

Gardenista

In de zomer van 2019 organiseert de KMTP / Groei & Bloei op landelijk niveau een geheel nieuw evenement voor ondernemers, particulieren en liefhebbers van tuinieren, bloemschikken, kweken & het luxe buitenleven. U heeft er vast al wel iets van gehoord of gelezen in de Groei & Bloei. Wij als Groei & Bloei afdeling Oldenzaal e.o. en fanatieke tuinliefhebbers willen dit uiteraard niet missen. Het jaarlijkse buitenevent heet Gardenista en wordt gehouden van 15 t/m 19 mei 2019 op Landgoed Ophemert te Ophemert in de Betuwe. Hier kun je alles vinden omtrent groen en groenbeleving. Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie. Naast groen-experts, heerlijke producten uit onder andere de eigen moestuin, bloemschikkunst en amusement is het een plek waar je inspiratie kunt opdoen voor je eigen tuin en advies kunt inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag. Het wordt een afwisselend programma met voor ieder wat wils. Kortom een must voor alle Groei & Bloei-leden.

We gaan op deze dag met de bus, dat is gezellig en scheelt ook parkeerkosten. Makkelijke schoenen is aan te bevelen. Voor het natje en droogje op deze dag wordt uiteraard ook gezorgd middels een lunch. Op het Landgoed hebt u verder de tijd aan uzelf, behalve bij de lunch die om 12.30 uur is gereserveerd. Een echte Groei & Bloei-dag dus. Lijkt het u leuk om mee te gaan, geef u dan zsm op.

Datum: zaterdag 18 mei 2019

Aanvang: om 08.30 uur vertrekt de bus!

Verzamel- en vertrekpunt: Carpoolplaats t.o. Mac Donalds, Enschedesestraat te Oldenzaal.

Kosten: € 25,- per persoon, dit is inclusief retour per bus, entree Gardenista en lunch.

Einde: om 18.00 uur bent u weer terug in Oldenzaal.

Deelname en opgave: u dient zich vooraf op te geven, en dit kan nog tot uiterlijk 15 mei 2019 op www.oldenzaal.groei.nl of bij Gerard Eppink. Er kunnen maximaal 50 personen mee!

Opens internal link in current windowOpgaveformulier

 

 

 

 

meer
20
May
Botanie
19
May
De schrik van de straat