AVONDBEZOEK
Ook in de zomer organiseert uw Groei & Bloei-afdeling weer een avondexcursie in groepsverband naar een boeiende tuin of interessante kwekerij. De avonden zijn dan vaak al aangenaam en op niet al te grote afstand van Oldenzaal zijn genoeg mooie (particuliere) tuinen of kwekerijen te vinden die een bezoekje meer dan waard zijn.
Gaat u ook mee?
Deze keer gaan we naar een grote privétuin over de Duits grens in Heek (D). Hier bezoeken we Garten Elisabeth Schwietering. Het is een tuin bij een landhuis met een totale oppervlakte van 4000 vierkante meter. Er zijn veel vaste-plantenborders in verrassende kleurcombinaties rondom een groot gazon gelegen. De eigenaar heeft
de tuin 11 jaar geleden zelf met passie aangelegd en heeft de meeste vaste planten bij kwekerijen in België gehaald. Ze zal ons rondleiden langs de romantische borders met overal charmante zithoekjes om van de bloemenpracht te genieten. Uiteraard krijgen we de nodige uitleg van haar over het ontstaan van de prachtige tuin.
We verwachten weer een gezellige avond exclusief voor onze Groei & Bloei-leden,
want u krijgt ook koffie/thee met zelfgebakken lekkers aangeboden, zodat we alle indrukken nog even de revue kunnen laten passeren. Kijkt u ook graag eens achter andermans tuinhek, geef u dan wel even van te voren op! Groei & Bloei ziet u graag, gaat u ook mee?
Datum: woensdag 5 juni 2019
Verzamelen: 18.15 uur op de Carpoolplaats t.o. Mac Donalds te Oldenzaal.
Vertrek: 18.30 uur
Vervoer: met eigen auto’s (zo veel mogelijk carpoolen; chauffeurs krijgen
routebeschrijving)
Kosten: leden betalen € 2,50 per persoon; niet-leden € 5,- (dit is incl. rondleiding en koffie/thee met taart; dit bedrag graag contant en gepast betalen bij vertrek)
Carpoolkosten: € 2,- per persoon, te betalen aan de chauffeur bij vertrek.
Einde: ± 22.30 uur bent u terug in Oldenzaal.
Deelname: alléén mogelijk door zich vooraf op te geven bij Gerard Eppink of via onze
website www.oldenzaal.groei.nl Dit kan tot uiterlijk 25 mei.

Verliefd op Jan van Leeuwen - Blik op de Tuin(906)
Vaste planten - Blik op de Tuin (905)