Welkom bij Groei & Bloei

Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan.

Diversen

Hier staan onze nieuwsbrieven. bent u ook geïnteresseerd dan sturen wij u die graag toe. Opgave kan via onze site.

Meer

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Oldenzaal e.o. Wij zijn een actieve vereniging voor iedereen met groene vingers, of mensen die groene vingers willen krijgen.

Groei & Bloei afdeling Oldenzaal en omstreken heeft zo'n 110 leden uit Oldenzaal, Ootmarsum, Weerselo, Losser en omgeving. Ons bestuur organiseert het hele jaar door allerlei activiteiten op het gebied van tuinen en tuinieren. Wij organiseren tuinbezoeken, lezingen, excursies en open tuinen dagen.

Aanmelden digitale nieuwsbrief
www.facebook.com/GroeiBloeiOldenzaal
Mailadres; info@oldenzaal.groei.nl

Kijk ook eens bij de activiteiten van onze buren uit  het rayon Oost Nederland
Tuinenclubs: Dol op Tuinieren   Rondjetuinentwente

Maatregelen ivm Corona:

Vanzelfsprekend heeft ook Groei & Bloei te maken met de Corona-maatregelen. Wij hebben ervoor gekozen om de komende tgeen lezingen of andere activiteiten te organiseren.

Met bloeiende groet,

Regina uit het Broek
Hennie Droste
Jan Heerink