Welkom bij Groei & Bloei

Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan.

Meer

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Oldenzaal e.o. Wij zijn een actieve vereniging voor iedereen met groene vingers, of mensen die groene vingers willen krijgen.

Groei & Bloei afdeling Oldenzaal en omstreken heeft zo'n 120 leden uit Oldenzaal, Ootmarsum, Weerselo, Losser en omgeving. Ons bestuur organiseert het hele jaar door allerlei activiteiten op het gebied van tuinen en tuinieren. Wij organiseren tuinbezoeken, lezingen, excursies en open tuinen dagen.

Aanmelden digitale nieuwsbrief
www.facebook.com/GroeiBloeiOldenzaal
Mailadres; info@oldenzaal.groei.nl

Onze buren: Hengelo   Enschede   Almelo
Tuinenclubs: Dol op Tuinieren   Rondjetuinentwente

Maatregelen ivm Corona:

Vanzelfsprekend heeft ook Groei & Bloei te maken met de Corona-maatregelen. Wij hebben ervoor gekozen om de komende tijd iets vaker een tuinenbezoek in te plannen in onze eigen omgeving. Hierdoor hoeft er niet gecarpoold te wordenen kunnen wij elkaar toch treffen en samen mooie tuinen gaan bekijken. Ook stellen we in eerste instantie een maximum in van 20 aanmeldingen. Na ieder tuinbezoek evalueren wij als bestuur en passen we indien nodig onze maatregelen aan.

Met bloeiende groet,

Regina uit het Broek